4xUlenberg.reismee.nl

Warner Bros en Santa Monica Beach

Hallo lieve vrienden en familie,

Vandaag weer een prachtige dag gehad in Los Angeles. Na het ontbijt hebben we een keuze gemaakt uit de filmstudio's die we konden bezoeken. Heel gek, de keuze viel op Warner Bros. Men vertelde ons dat er al jaren niet meer daadwerkelijk gefilmd wordt in Universal, maar de receptioniste die ons de rondleiding bij Warner aanbood, wist met een stalen gezicht te vertellen dat Wysteria Lane daadwerkelijk 's winters eerder sluit omdat Desparate Housewifes dan gefilmd wordt... yeah right.

eerst een koffie bij Frank's Restaurant, een typisch Amerikaans restaurantje.

Warner Bros dus. De VIP tour (ahem). Laten we in eerste instantie even niet vergeten dat we in filmland rondlopen, niet alles is dus als het lijkt... Eesrtmaar even de beroemde watertoren

ja, dat is de watertoren waar de wereldberoemde Animaniacs in wonen natuurlijk.

Goed, hier hebben we mooie decors gezien waar grote films gemaakt zijn. als voorbeeld hier de steeg waar de beroemdste kus uit de filmgeschiedenis plaatsvond.

herken je 'm? OK, dat was die kus waarbij Spiderman in de regen ondersteboven hangt, en Mary Jane hem kust...

zo hebben we ook de originele props uit de Harry Potter films bekenen, die van Batman, en die van Smallville (Superman). Ook zijn we op de set van The Mentalist geweest, en uiteraard hebben we een bezoekje gebracht aan ...

Central Perk.... ja, Friends!

is 't niet geinig?

Na Warner Bros, zijn we naar Santa Monica Beach gegaan, vlakbij Venice Beach. Mooi stukje strand, met een hoop vreemde snuiters!

nou, dat was m weer even!

Tot morgen?

Paterick, Charlotte, Arnout en Menno

Reacties

Reacties

Harry Rexwinkel

Leuk!!!!!!

Gemma

Geweldig!! Ik kijk uit naar jullie volgende verhaal...

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!