4xUlenberg.reismee.nl

Bryce Canyon

Bryce Canyon

Ik had gezegd dat we de Canyons eigenlijk wel een beetje gehad hebben, maar Bryce is toch wel iets bijzonders. Na een uitdagende rit van een uur of vier kwamen we aan bij het Bryce Canyon Resort. We hadden in Nederland al gelezen dat dit één van de mindere logeeradresjes was, maar dat mocht de pret niet drukken. Twee nachten in een kamertje waarvan het behang met afplakband op z'n plek gehouden wordt, een douche die los uit de muur komt, en een angstaanjagende gil geeft als 'm aanzet. De dekens hadden de slaaplucht van vele voorgangers, de handdoeken hier en daar een onbestemde vlek die er niet uitging…. maar Bryce Canyon was mooi!



We hebben de dag die we in Bryce tot onze beschikking hadden afgesloten met een ritje op trikes door het prachtige natuurgebied rondom Bryce Canyon. Speciaal voor de spellletjesliefhebbers… zoek het prachtige dier dat we tegenkwamen tijdens de rit, en maar niet weg wilde rennen!


Arnout en Menno hebben hun eerste echte ervaring om een gemotoriseerd vehikel zelf te besturen, en konden er vervolgens niet meer van los komen!



Ik zal dit keer niet uitweiden over het ontbijt en het avondeten… met een reden Oscar ;-)

Dag lieve volgers, tot morgen want dan is het ….. Viva Las Vegas!!!

Patrick, Charlotte, Arn…Sebastian, en Menno (Like the little fish?)

Reacties

Reacties

Annelies

Cool hoor! Ziet er weer gaaf uit! De Canyon helemaal van binnen en buiten, onder en boven bekeken! Nu lekker verder naar een heel ander Amerika! Ook weer leuk op z'n eigen manier! Jullie zitten op de helft van jullie trip, dus nog ff genieten hoor!
ps. Waarom noemt Menno zich niet voor die laatste weken NEMO?! Das toch makkelijker ;)

Wendy

Menno->Nemo
Die is goed!

INGRID

Wat een pracht van natuurgebied zien jullie,, prachtig gewoon!! Hé, COOL die rit op de ...o hoe noem je dat....die gemotoriseerde vehikel!!! GENIET te samen van al het prachtige om jullie heen!! Groetjes uit België.

Patrick

@ Wendy: ze denken staads bij de naam Menno aan 'Minnow', dat is een klein visje. Ik heb ook grvraagd aan de amerikanen, of ze dan ook Nemo bedoelen, maar die bedoelen ze niet ;-)

@Ingrid, ja, we gingen op van die Quads rijden, dat was voor rnout en Menno de eerste keer dat ze iets bestuurden (buiten hun fiets dan)

Tot volgende keer!

Patrick

@Wendy is natuurlijk ook @ Annelies ;-))

Harry Rexwinkel

Leuk, nu Las Vegas!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!